OKULUMUZ eSAFETY LABEL (eGÜVENLİK ) ETİKETİ ALDI

OKULUMUZ eSAFETY LABEL (eGÜVENLİK ) ETİKETİ ALDI


Okulumuz , aralarında ülkemizin de bulunduğu Brüksel Merkezli  34  Avrupa Ülkesinin Eğitim Bakanlıklarının  üye olduğu Avrupa Okul Ağı ( Europen Schoolnet) tarafından, okulları ve öğrencileri internetin zararlarından korumak amacıyla uygulamaya konulan ''eSafety Label ''( Güvenli İnternet Etiketi ) almaya  hak kazanmıştır.

eGüvenlik Etiketi, okulların öğrencileri için mümkün olan en güvenli ortamı sağlamak için çevrimiçi güvenliğe yaklaşımlarını değerlendirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

eSafety Label, öğretme ve öğrenme deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı amaçlayan, okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmetidir.

eGüvenlik Etiketi,okulların öğrencileri için mümkün olan en güvenli ortamı sağlamak için çevrim içi güvenliğe yaklaşımlarını değerlendirmelerine yardımcı olnayı amaçlamaktadır.

ıron( No Label) , Bronze, Silver ve  Gold Label olarak kategorilendirilen sistemde ilk aşamada Bronze Label etiketi almıştır.

 Uluslararası  geçerliliği olan bu etiket , okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.29-02-2024

29-02-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi